Красивата фермерка Даяна в новото видео на 2G & Madman


Красивата фермерка Даяна в новото видео на 2G & Madman

2360

Изненадващо амплоа показаха хитмейкърите 2G & Madman в новата си песен "Екрани".

Феновете им са свикнали да ги виждат във вариант, от който тестостеронът избухва, но последният им проект е посветен на романтика от най-чист вид и усещане за сърце със стрела.

"Екрани" разказва историята на любовна двойка, показана великолепно от страхотната Даяна Ханджийска и нейният приятел в реалния живот. След главната роля в сериала "Скъпи наследници", Даяна нашумя и със скандалното си участие във "Фермата", където затвърди имиджа си на фатална жена. В клипа на 2G & Madman обаче тя е като укротена лъвица, влюбена в перфектния мъж, а страстните сцени помежду им са толкова откровени, че въпросът дали Даяна е с гаджето си отпреди "Фермата" намира категоричен отговор.

Виж клипа ТУК

Видеото към "Екрани" е заснето в София (в частта с Даяна и нейния приятел) и в Лондон, където се снимат Светослав - 2G и Марио- Madman. Към лондонската част се добавя и друго интригуващо име - това на португалския рапър Don Jaga (Дон Джага), който се включва като на шега в проекта, но толкова му харесва, че пропява на български. Don, който живее в Англия, се запознава с 2G & Madman покрай общия им фитнес инструктор. Освен спорта момчетата бързо разбират, че са обединени и от музиката и това дали да работят заедно в тази посока вече не е въпрос.

Don рапира на португалски и на английски, но текстът на "Екрани" бързо "влиза" в устата му и той се оказва първият португалец, пеещ на чист български език.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички