Любо Киров с национално турне през лятото и нов албум през есента


Любо Киров с национално турне през лятото и нов албум през есента

3207

Малко след премиерата на първия сингъл от предстоящия си нов албум, Любо Киров представи и видеото към "Целуни ме" - сюрреалистичен разказ за отношенията между двама души, където целувката е едновременно истински копнеж и липсващ елемент.

Клипът е по идея и сценарий на самия артист, режисьор е Людмил Августинов. В главните роли влизат двама от най-талантливите млади български актьори - Боян Арсов и Стефания Кочева, които оставят зрителят да гадае кой от двамата е реален и кой вече не съществува в живота на другия.

Любо Киров вълнува поколения меломани с творчеството си както само той умее, а сингълът "Целуни ме" е перфектното музикално бягство, от което имаме нужда в момент като този. По музика и текст на Любо, песента е вдъхновена от вълната на 90-те години и е първи трак от предстоящия му нов албум.

"Целуни ме" носи онова чувство за младост, сила и свобода, усещането да си влюбен, способен да обичаш себе си, живота и хората около теб, наслаждавайки се на всеки миг. Текстът на песента крие в себе си както лично послание, така и едно общо за живота, който живеем и нещата, които ни се случват през тази тъжна година. Посветена е на изживяните и пропуснатите моменти с хората, които обичаме и ни обичат. "Целувката е начин да изразим чувствата и страстта, която изпитваме, без да използваме думи. Целувката е най-искреният израз на обич и привързаност. Тя винаги е загадка. Има много лица и за всеки един момент има целувка, с която можем да кажем "Здравей", "Обичам те", "Пази се", "Радвам се да те видя", споделя певецът.
 
Поради огромния интерес към предстоящия концерт на Любо Киров в Античния театър в Пловдив на 15 май, който бе разпродаден в рамките на само 6 дни, обичаният български изпълнител обяви и дати за национално турне през юни и август. То ще стартира в София на 4 юни и ще премине през Пловдив, Варна и Бургас, като в някои от градовете ще има по две дати.

По време на концертите Любо ще представи част от песните от предстоящия си албум, който ще излезе тази есен, както и най-големите си хитове.
 
Турнето на Любо Киров в дати и по градове

4 юни / София /Sofia Live Club
5 юни / София / Sofia Live Club
15 юни / Пловдив / Античен театър
21 юни / Пловдив / Античен театър
16 август / Бургас / Летен театър
18 август / Варна / Летен театър

Любо Киров във Фейсбук

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички