Ицо Хазарта избухна със Само споко, заора в рок-ен-рола


Ицо Хазарта избухна със Само споко, заора в рок-ен-рола

3260

След един солов албум и много (не)правилен рап, Ицо Хазарта извади нов сингъл.

Парчето се казва "Само споко" и в него за първи път Ицо неочаквано добре реди рими върху рок-ен-рол бийт. "Много отдавна исках да направя песен, която да носи духа на рок-ен-рола. Според мен, се получи прекрасно!", коментира звездата.

"Ако не стане хит, ще стане химн!", спокойни са и партньорите му в лейбъла Facing The Sun. Видеото на "Само споко" е режисирано от Валери Милев, който през годините неотлъчно споделя визуалните си идеи за поезията на Хазарта и е автор на доста клипове на Ицо и Ъпсурт. Този път фантазията му е родила невиждана, постапокалиптична, антиутопична София. Красиво и стряскащо едновременно. Ако си падате по Mad Max, добре дошли на гости. Годината е 2035-та. И само споко, ако някой в българското кино знае как би изглеждал краят на света, то това е Валери Милев. Режисьорът никога не е крил своите вдъхновения от зомби филмите и Lo-Fi хорър културата. Който гледа внимателно, ще открие и много други глобални и локални референции. Оператор на клипа е Петко Лунгов.

В лирическо отношение от трака не очаквайте нищо по-малко от бъдеща класика. "Когато времената са вълнуващи, ние трябва да запазим спокойствие", съветва Ицо. "Изперкваме жестоко - само споко!"

Хазарта ще бъде на живо в кино "Кабана" тази събота, 1 май. За събитието има останали съвсем малко билети в сайта на Eventim.bg. С Ъпсурт и лайв банда Ицо е на 14 май в Sofia Live Club.

#СамоСпоко #2035 #SamoSpoko
 
Рап играта на Хазарта продължава и тук:

instagram.com/icohazarta.official/
 
https://www.youtube.com/FacingTheSunOfficial

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички