Специална песен за България търси талант


Специална песен за България търси талант

3206

Последният (и суперинтересен) кастинг-епизод от седмия сезон на "България търси талант" предстои от 20.00 ч. тази неделя, навръх Великден.

Зрителите на bTV ще видят и чуят първата специално написана рап песен за "България търси талант", която обещава да стане тотален хит до края на сезона на шоуто, уверяват от екипа на предаването. Рапърът в журито - Ицо Хазарта, ще бъде абсолютно впечатлен и неслучайно ще посъветва изпълнителите ѝ да продължават да слушат само себе си, защото неговото мнение "няма никакво значение".
 
Епизодът ще представи и забавно изпълнение на колоритни господа от Кюстендил, София и Манчестър, които ще излязат на сцената на шоуто по пеньоари. Страхотни танци и акробатичен рок-ен-рол ще блестят в епизода, а ритъмът на суинга ще накара Катето Евро да се върне в младостта и да се развихри боса на сцената. И този път няма да липсват фокуси и други чудни номера. Един от тях ще накара Ицо Хазарта да възкликне: "Това е едно от най-необикновените неща, които виждам и една от причините да съм тук".
 
Поздрав от Уганда ще зарадва журито, а по африканска линия ще бъде и суперенергичното и докосващо изпълнение на "Легенда за първия африкански самурай" с музика на живо. Някои от участниците ще развълнуват истински журито. Други пък ще разберат, че има още какво да желаят от себе си, ще отправят поглед към бъдещето и отсега ще искат да се включат в следващия сезон на "България търси талант".

С приключване на фазата с кастингите в шоуто, оценителите ще има трудната задача да подберат "най-добрите от най-добрите", които да продължат в полуфиналната фаза и да се представят в предстоящите концерти на живо. От всички, които са получили достатъчен брой ДА през сезона до сега, четиримата ще изберат 36 участници, за които зрителите ще могат да гласуват по време на концертите в следващите седмици. След всеки от трите концерта на живо – към финала ще продължават първите двама – първият, според вота на зрителите и другият – според избора на журито. Накрая шестимата най-добри ще се изправят в конкуренция с петимата, получили Златен бутон.  

И тази година зрителите на bTV ще имат възможност да върнат един от отпадналите участници след живите концерти, като гласуват за него в "Спаси талант" на страницата на шоуто.

Още подробности и допълнително съдържание - на: www.talant.btv.bg, а любопитни акценти – в  канала на "България търси талант" в YouТube.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички