Dara – Студена като лед


Dara – Студена като лед

3096

Dara стартира годината по-добре от всякога – с договор с една от най-успешните британски агенции за развитие на артисти и с нов сингъл, създаден заедно със страхотен екип от чуждестранни автори.

"Cold As Ice" се ражда в рамките на първия международен творчески лагер за писане на песни у нас – Sofia Songwriting Camp, по време на който изпълнителката влиза в студио с трима талантливи продуценти, автори на музика и текстописци – Fabian Torsson, YNGA и Jungleboi, който е известен музикален продуцент, а вече и артист, чиято последна колаборация е със суперзвездите Zayn и R3HAB.

Дръзкото парче е изцяло на английски език, а видеото към него - режисирано от Виктор АнтоновРик, представя Dara като впечатляваща актриса с ексцентрични танцувални умения.

Премиерата на проекта се състоя в 20 държави, сред които Русия, Южна Корея и Великобритания и беше подкрепен от дигитални екипи в 30 държави, включително Германия, Швейцария, Италия, Австрия, Израел, Полша, Унгария, Турция, Скандинавските страни и други. Зад изпълнителката вече стои и британски екип, който да я лансира в Обединеното кралство.

"Cold As Ice" е в радио- и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс" и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и други.

Снимка: "Вирджиния Рекърдс"  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички