Бон-бон Мюзик на 25


Бон-бон Мюзик на 25

3092

"Бон-бон Мюзик" стартира поредицата от спектакли по случай 25 години от създаването си с премиера на авторския мюзикъл "Пепеляшка" в пловдивския античен театър от 19.30 ч. на 15 май, събота.

Творбата е нов оригинален спектакъл, създаден от български автори, който се изпълнява само от деца. Любимата на малки и големи приказка за Пепеляшка ще оживее в нова форма, за да покаже на децата колко голяма е силата на изкуството, да чувстват и преживяват света по един по-дълбок и цветен начин.

В "Пепеляшка" колоритната режисьорка Бисерка Колевска, носителка на множество международни награди, успява да погъделичка детското в душата на всеки зрител. Музиката е на Борислава Танева, с която "Бон-бон" работи от създаването си. Саундтракът е аранжиран и оркестриран от Румен Бояджиев-син и програмиран от Виктор Стоянов, украсен с богатите вокални аранжименти на Яна Балева и Елизабет Нешева в LaTiDA Records. Текстовете са на родената в Пловдив Цветомира Цонева. Акцент в "Пепеляшка" е брилянтната хореография на Жасмина Стоянова (танцово студио "Пумпал"), а за преобразяването на децата актьори в приказни герои отговаря художничката на костюмите Адрияна Найденова.

Формация "Бон-бон" е създадена от Рози Караславова през 1995 година. Групата набира бързо популярност и от тогава е неизменно сред любимите детски състави у нас. "Бонбоните" са символ на качество, стил и талант. Със стотици проекти зад гърба си, в това число много телевизионни предавания, концерти, благотворителни кампании и мюзикъли, малките чаровници гледат уверено към бъдещето, защото хубавата музика никога няма да изчезне.

Проектът е реализиран с подкрепата на националния фонд "Култура" (НФК).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички