Billie Eilish обяви следващ албум с новия сингъл Your Рower


Billie Eilish обяви следващ албум с новия сингъл Your Рower

3256

Суперзвездата Billie Eilish пусна новата си песен "Your Рower".

Сингълът ще бъде част от предстоящия албум на изпълнителката "Happier Than Ever". "Това е най-любимото ми творение и съм едновременно развълнувана, нервна и нетърпелива да го споделя с всички вас. Не мога да опиша чувството! Никога досега не съм изпитвала такава любов към друг проект. Надявам да усетите това, което и аз", споделя певицата.

Тя също сподели в Инстаграм и обложката на втория си диск - в стил 50–те, показваща Billie, която се вкопчила се в себе си и със сълзи, стичащи се по лицето ѝ. В клипа към "Your Рower"  опасно влечуго се увива около тялото и врата на хитовата изпълнителка по същия начин, както е изобразена на една от нейните рисунки.

Както MySound.bg вече огласи, миналия месец Eilish спечели Record Оf The Year на 63-тото издание на наградите "Грами" с песента "Everything I Wanted", което се случва за втора поредна година, след като през 2020 получи същото отличие за "Bad Guy". Миналогодишните "Грами" са исторически за изпълнителката, която освен статуетка за Record Оf Тhe Year, отнесе отличия за Best New Artist, Album Оf Тhe Year, Song Оf the Year и Best Pop Vocal Album. Този успех я превърна в най-младия артист-победител във всички главни категории.

"Happier Than Ever" ще включва 16 трака, сред които е и последният хит на младата сензация "Therefore I Аm", който излезе миналата есен. Премиерата на албума ще се състои на 30 юли.

Billie Eilish дебютира с пробивния си дългосвирещ запис "When We All Fall Asleep, Where Do We Go".

Снимка: "Анимато Мюзик"/Universal Music Group

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички