Михаела Филева представя новия си албум Ин и Ян с концерт


Михаела Филева представя новия си албум Ин и Ян с концерт

3456

След дълго очакване феновете на хитовата Михаела Филева ще могат да чуят първи на живо в столичния клуб Терминал 1 или онлайн песни от новия ѝ албум "Ин и Ян" от 19.00 ч. на 15 май, известиха от "Монте Мюзик", издатели на популярната изпълнителка.

Датата на излизане на нейния трети студиен диск съвпада с рождения ѝ ден и представянето му ще се превърне в истинско парти.

Щастливата рожденичка ще излезе на сцената с музикантите Красимир Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев. Концертът ще е първият за Михаела през 2021 година и освен актуални песни ще включва селекция от най-големите хитове на певицата. Аранжиментите на лайв версиите са на Борислав Бояджиев-Борче, като три от тях ще бъдат заснети и ще имат свой собствен живот в онлайн пространството.

Първите притежатели на "Ин и Ян" ще са закупилите билети за събитието, независимо дали ще присъстват или ще го гледат онлайн. Гостите в столичния клуб ще могат да се сдобият с него на специална цена от 10 лв., а тези, които изберат да гледат концерта от вкъщи, ще получат диска като подарък към билета на посочен от тях адрес.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на НФ "Култура".

Билети за събитието в Терминал 1: https://bit.ly/2RT3IAf

Билети за онлайн стриминг + подарък CD "Ин и Ян": https://bit.ly/3sCHPll

Събитието във Фейсбук: http://www.facebook.com/events/801021783876355

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички