Спечели двойна покана за концерта на Светлана Близнакова


Спечели двойна покана за концерта на Светлана Близнакова

4021

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е ЛИЧНО от Светлана Близнакова, фронтдама на група Sevi, която дебютира пробивно със соловия си албум "Tomorrow". Както е известно, гласовитата вокалистка ще представи неговия втори сингъл "Jaded" с концерт в столичния бар Rock N Rolla на 21 май. Един от вас ще получи ДВОЙНА покана за шоуто. Името на късметлията ще бъде изтеглено на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се казва песента, която Светлана и Johnny Gioeli записаха в условия на изолация и издадоха през 2020 година?

Крайният срок е 20.00 часа на 19 май, сряда.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Sevi

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливецът ще получи известие как точно ще влезе на събитието. Рубриката ни "Спечели с MySound.bg" продължава, но шансът е на страната единствено на активните и любознателните!

Успех на всички!*  

Скоро след като група Sevi зарадва феновете с новата песен "Dark Knight" (https: //www. youtube. com/ watch?v=v05_zYDrsFc), вокалистката Светлана Близнакова изстреля и  "Jaded", втори сингъл от соловия си албум "Tomorrow".

Парчето носи провокативно заглавие и е в дует с известния американски изпълнител Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell). Песента вече е позната на публиката като акустичен трак от дебютния албум на фронтдамата на Sevi, а на 21 май в столичния бар Rock N Rolla присъстващите ще имат възможността да я чуят в нов, цялостен аранжимент, подкрепена с видео и в пълнокръвна дуетна версия с красивия глас на Johnny Gioeli.

"Jaded" е трета съвместна изява на Johnny Gioeli и Sevi. Един от най-добрите мъжки рок гласове ще вземе участие в трак от предстоящия четвърти албум на групата (очаква се премиера и официално видео тази есен). "Tomorrow", чиято стилна презентация се състоя през ноември миналата година, беше високо оценен и зад граница и вече се разпространява от италианската компания IRD. Вокалистката споделя, че подготовя и втори индивидуален диск.

В Rock N Rolla Светлана ще излезе в компанията на Мартин Профиров (P.I.F.), Рали Велинов (Sevi), Александър Кирилов (Sevi) и Милена Генева (Вокализирай това).

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички