Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Михаела Филева представи заглавната песен от албума си Ин и Ян


Михаела Филева представи заглавната песен от албума си Ин и Ян

2934

Изящество, стил и квалитетна музика са думите, които точно описват новото видео на Михаела Филева "Ин и Ян", записано с участието на столичното MC Жлъч.

Клипът излезе в може би най-вълнуващата в личен и професионален план седмица от годината за красивата певица. Както МуSound.bg вече съобщи, родената на 15 май Михаела ще има щастието да отбележи рождения си ден в компанията на своите почитатели. С концерт в клуб Терминал 1 тя ще представи комбинация от големите си хитове и шест от песните, включени в новия ѝ албум. За целта музикалният директор Борислав Бояджиев-Борче е изработил специални аранжименти, а вокалистката и музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев репетират повече от месец.

Събитието ще се излъчва онлайн и всеки, който не може да си позволи да присъства на място, може да закупи билет за стрийминга от страницата на билетопродавача Еventim. В допълнение, зрителите на онлайн концерта ще получат като подарък "Ин и Ян" на посочен от тях адрес.

Няма съмнение, че за рождения си ден Михаела ще получи много подаръци от близките и феновете, но най-големият ѝ подарък вече е факт. Третият студиен диск на певицата "Ин и Ян" излиза точно на тази дата и включва песни, създадени преди и по време на пандемията. Премиерата му беше планирана за май миналата година. Закъснението обаче даде време на Михаела и нейният екип да създадат и включат още песни в него, както и да изпипат звученето до съвършенство.

Заглавната песен има дълга история. Екипът на "Монте Мюзик" е впечатлен от демото на композитора Боян Христов, което звучи универсално и на високо ниво. Следва дълъг процес на доработка, създаване на текст и аранжиране. Георги КасабовNDOE и Михаела Филева са автори на текста, а в аранжимента Борислав БояджиевБорче залага на качествения звук, актуалните в момента ретро елементи и завладяващ ритъм. На финалната права към проекта се присъединява Жлъч, който с римите си се вписва перфектно в цялостната концепция на трака.

Приятен летен полъх носи видеото на песента, заснето в Занзибар и на Витоша - две коренно различни локации, избрани от режисьора Павлин ИвановBashmotion. В него Михаела е изключително харизматична и изящна, за което принос има бюти екип в състав: Елиза Попова (грим), Парашкев ТодоровФинчи (коса) и стилиста Василен Милков.

В момента Михаела е на турне заедно с диригента Максим Ешкенази. Концертните зали са разпродадени и това показва положителната тенденция българската публика да се вълнува все повече от cъбития, които съчетават класическото и модерното музикално изкуство.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички