Голяма работа от Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени


Голяма работа от Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

3807

Шоуто на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) по повод откриването на новата лятна сцена "Арена София" в парка "Борисова градина" е след броени дни.

В интервюта за някои от най-големите български медии певецът сподели, че с удоволствие ще отпразнува рождения си ден в компанията на своите многобройни почитатели. Междувременно, музикантите подариха на феновете песента "Голяма работа", която е в типичния за групата позитивен стил - китарен саунд, запеваеми мелодични линии и въздействаща поезия с послание. Тази седмица "Голяма работа" ще се завърти в българския радиоефир, а публиката на концерта на 20 май ще има удоволствието да я чуе за пръв път на живо.

Песента е написана от Стефан по време на зимния му престой в Созопол и е първи сингъл от предстоящия нов албум на Обичайните заподозрени, който очакваме в началото на юли. Записите текат усилено и в момента, като знаков за този диск е фактът, че за първи път останалите членове на бандата - Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов се включват със собствени композиции, за които Стефан пише лириката. Този различен подход със сигурност ще бъде свежа и приятна изненада за почитателите на петимата музиканти. След половингодишна пауза, се очертава поредното натоварено със срещи и концерти лято за формацията.

Паралелно, Вълдобрев продължава обиколките си с "Книга за песните". Както MySound.bg вече извести, на 5 юни в НДК - зала 1 ще се състои неговата вечер в рамките на "Киномания", озаглавена "Моята страст към киното". Спектакълът ще съдържа прожекции на филмови откъси с негови роли, авторска музика за филми, разговори и импровизации с любими колеги-актьори, между които Камен Донев и Мая Бежанска, Койна Русева и Стефка Янорова, Алек Алексиев и Яна Титова, както и изпълнения на Обичайните заподозрени със специално подготвени за случая акустични версии на техните хитове.

Преди излизането на сцената на Стефан и компания, за настроението на публиката ще се погрижи емблематичният DJ VaGro. С 39-годишен стаж, талантливият Васко Громков (изпълнител, поет, актьор, промоутър, пиар, радио и ТВ-водещ) безспорно е един от най-утвърдените български диджеи. Докато се наслаждават на специалния му сет,  присъстващите ще могат да се подкрепят с храни и напитки от специално обособените барове.

Билетите за концерта на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, който се организира от BGTSC съвместно с Loud Concerts, са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и "Билет Бг" (Bilet.bg). Цената им е 20 лева, а на 20 май ще бъде 25 лева. Всеки фен може да използва и опциите, даващи възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на министъра на здравеопазването: използване на не повече от 50% от капацитета на "Арена София" и носене на защитни маски за лице.

Няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети, включително и чадъри. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители до 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде получена и от охраната на входа или свалена предварително оттук https://securitysks.com/?page_id=734. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно - с придружител и попълнена декларация.

Новата лятна сцена "Арена София" ще отвори в 18.00 часа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички