Орендъ преди Oратница и Балканджи


Орендъ преди Oратница и Балканджи

2740

Проектът Орендъ ще открие концерта на Oратница и Балканджи тази събота, известиха от BGTSC, организиращи събитието.

Както MySound.bg вече обяви, то ще се състои в най-новата и голяма открита сцена у нас – "Арена София", колодрум "Сердика" в Борисовата градина.

Орендъ пресъздава и представя български народни песни в съвременен метъл вариант. Създател на проекта и автор на по-голямата част от аранжиментите е вокалистът Петър Стоянов (на снимката). 23-годишният бургазлия е завършил Немската гимназия в града, понастоящем е студент по специалност архитектура към УАСГ. "Избрах така да назова проекта, защото самият му замисъл цели да покаже, че човек не бива да се отказва от мечтите, защото вътре в него се таи точно този заряд, който ще му помага да се движи напред и да се бори. Колкото до името на албума, максул е дума, която идва от родопския край и може да се преведе като собствена реколта", обяснява младото дарование.
 
Първата песен на Орендъ е "Катерино моме", която е създадена през 2017 година. После групата работи по нови композиции и така на 1.11.2020 година в 11:11 часа в музикалните интернет платформи се появява дебютният албум "Максул".

След като вратите на "Арена София" отворят в 18.00 часа, програмата по ред на излизане е:

Орендъ - 18.30 часа
Балканджи - 19.15 часа
Оратница – 20.45 часа

По време на концерта, присъстващите могат да се подкрепят с храни и напитки от специално обособените барове.

Билети - в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и "БилетБг" (www.Bilet.bg), по 20 лева. На 22 май входът ще струва 25 лева. Всеки фен може да използва и опциите, даващи възможност да се отпечатва закупения електронен билет вкъщи или да го покаже през телефона си.

Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки според настоящата заповед на министъра на здравеопазването: използване на не повече от 50% от капацитета на "Арена София" и носене на защитни маски за лице.

Няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети, включително и чадъри. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители до 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, свалена предварително оттук https://securitysks.com/?page_id=734 или получена от охраната на входа.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно, но с придружител и попълнена декларация.

Популярна песен на Оратница:

https://www.youtube.com/watch?v=vbLAEUybpmI

Популярна песен на Балканджи:

https://www.youtube.com/watch?v=TZSmTGXWKlY

Популярна песен на Орендъ:

https://www.youtube.com/watch?v=J4772uw7Osk

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички