Кой спечели двойна покана за премиерата на Светлана Близнакова


Кой спечели двойна покана за премиерата на Светлана Близнакова

2767

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път беше ЛИЧНО от Светлана Близнакова, фронтдама на група Sevi, която дебютира пробивно със соловия си албум "Tomorrow". Както е известно, гласовитата вокалистка ще представи неговия втори сингъл "Jaded" с концерт в столичния бар Rock N Rolla на 21 май. Един от вас получи ДВОЙНА покана за шоуто. Името на късметлията беше изтеглено на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се казва песента, която Светлана и Johnny Gioeli записаха в условия на изолация и издадоха през 2020 година?

Вярното е: "Song Of Hope" (версията e римейк на сингъла на Crush 40).

Данаил Панайотов е щастливецът.

Скоро след като група Sevi зарадва феновете с новата песен "Dark Knight" (https: //www. youtube. com/ watch?v=v05_zYDrsFc), вокалистката Светлана Близнакова изстреля и  "Jaded", втори сингъл от соловия си албум "Tomorrow".

Парчето носи провокативно заглавие и е в дует с известния американски изпълнител Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell). Песента вече е позната на публиката като акустичен трак от дебютния албум на вокалистката, а на 21 май в столичния бар Rock N Rolla присъстващите ще имат възможността да я чуят в нов, цялостен аранжимент, подкрепена с видео и в пълнокръвна дуетна версия с красивия глас на Johnny Gioeli.

"Jaded" е трета съвместна изява на Johnny Gioeli и Sevi. (Трейлър към видеото  ТУК). Един от най-добрите мъжки рок гласове ще вземе участие в предстоящия четвърти албум на групата (очаква се премиера и официално видео тази есен). "Tomorrow", чиято стилна презентация се състоя през ноември миналата година, беше високо оценен и зад граница и вече се разпространява от италианската компания IRD. Вокалистката споделя, че подготовя и втори индивидуален диск.

В Rock N Rolla Близнакова ще излезе в компанията на Мартин Профиров (P.I.F.), Рали Велинов (Sevi), Александър Кирилов (Sevi) и Милена Генева (Вокализирай това).

"Спечели с MySound.bg" ще продължи, бъдете здрави!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички