Рафи спечели Като две капки вода 2021


Рафи спечели Като две капки вода 2021

3049

Рафи е големият победител в сезон 9 All Stars на "Като две капки вода".

Колоритният певец доказа още веднъж, че няма равен в актьорското майсторство и перфектно се превъплъти в образа на Васил Найденов, преди да получи чисто нов автомобил и съответната застраховка.

"Предаването ме върна към важни неща, припомни ми откъде съм започнал и колко значимо е призванието ми. За втори път съм на финал – вярвам, че предизвиках съдбата по начин, който ми дава възможност да изпея песен на Васил Найденов, който е най-високата топка на българската музикална сцена. Реших да изпитам възможностите си!", сподели тайната на успеха Рафи, който отнесе и приза "Мистър Карантина". Той беше толкова добър в своята артистичност, че оценяващият в журито Юлиан Вергов скочи и го вдигна на ръце. Това е втората победа на Рафи в риалтито. Както MySound.bg вече писа, певецът за първи път яхна всички класации в дебютния сезон на шоуто.

Втора позиция беше заета от Фики, който водеше почти през целия сезон временното класиране. В последното предаване той влезе в образа на Краля на рока – беше супер и секси като Елвис Пресли в бял костюм, даден му назаем от Цецо Елвиса. Фики просълзи селекционната комисия с въздействащо изпълнение. "Миналата година изучавах сцената, а тази добавих повече забавление в "Като две капки вода". Бих казал, че шоуто ми помогна да преодолея някои свои страхове и да повярвам, че мога да сбъдвам мечтите си", призна победителят от осми сезон, който избра песента "My Way". Скъп гост посрещна Фики, който прегърна своя син на сцената. Малкият бе в компанията на майка си, баба си и своя известен дядо, а преди дни семейството официално потвърди новината, че очаква и момиче. Фики обаче бил толкова обиден и нервиран, че отказал да уважи афтърпартито.

"Всяко излизане на тази сцена беше изключително емоционално. Имаше образи, които буквално ме преобръщаха. За финал избрах "Je t’aime" на Лара Фабиан, защото това е, което искам да кажа на публиката, на екипа, на всички хора, които правят Михаела това, което е!", сподели победителката в петия сезон Михаела Маринова, която остана трета. Четвърта - Милица Гладнишка. Тя беше класирана от публиката заради своите актьорския и вокални умения, като влезе в образа на Джени Линд от филма "Великият шоумен". "Не съм най-големият шоумен – шоуто е голямата работа! За да стигна до финала, ми помогна преди всичко желанието да не се състезавам, а да се забавлявам", разказа с присъщото си чувство за хумор актрисата, която сподели още, че не съжалява, че е не е спечелила голямата награда, тъй като вече си има кола.

По време на финала се представиха и останалите участници, отпаднали от надпреварата досега. Софи Маринова се преобрази в Преслава. За изпълненията на различни езици Софи беше отличена и като "Мис Интернешънъл". Къци изпълни желанието си да имитира своя колега Азис, а освен признанието на журито за умението да изненадва на сцената той получи и приза "Мистър Wrecking Ball" за сценична смелост.

Поли Генова и Азис заформиха дует с образите на Лили Иванова и Чочо Владовски, а успешното представяне беше последвано и от призовете "Мис Dancing Queen" и "Мистър БГ Rockstar". Продуцентът и режисьор на зрелището Маги Халваджиян награди двамата водещи - Зуека за цялостно творчество, Геро - за дебют. На всеки от участниците бяха раздадени и купи и титли.

Азис пък си призна с високо вдигната глава, че е бил най-слабо подготвеният артист през този сезон.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички