No More Many Morе: Бил съм там


No More Many Morе: Бил съм там

3135

"Бил съм там" е не само последният, седми, сингъл, който излиза официално от втория албум на No More Many More "Не и този път", но е и песента с най-кратък текст в него.

Въпреки дължината му, е невъзможно да сбъркаш автора. Текстът е на Методи Кръстев, а прецизните му и поразяващи думи попадат конкретно в целта си – да напомнят на публиката за цикличността в живота и факта, че всеки край е и начало.

Анимацията за клипа е по идея и изпълнение на Chewbacca, с която бандата работи по последните си клипове. "Музиката и видеото трябва да се допълват естествено. Няма нужда от претенциозен клип, когато посланието на песента и видеоклипът са изчистени концептуално – по-малкото винаги е в повече", казва още Росица Николова-Chewbacca. Tя работи по анимираната история на пиленцето – главен герой във видеото на "Бил съм там", в продължение на няколко месеца. В записите на "Бил съм там" на клавишните се включва и Мартин Стоянов-Martist от Casual Threesome. Микс и мастеринг - Огнян Кьосовски.
 
Aлбумът "Не и този път" се продава в дигитален формат в Bandcamp, а дискове и официален мърчандайз на бандата могат да се поръчат на официалната Фейсбук страница на No More Many More.

No More Many More са:

Методи Кръстев - вокали и китара
Радослав Гергов - вокали и ударни
Петър Александров - ударни  
Иван Гатев - бас китара
Камен Александров - китара

No More Many More в Spotify

Още за групата може да намерите във всички познати музикални и видео платформи.

Снимка: Бойко Кичуков 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички