Intelligent Music Project завърши славно турнето си в София


Intelligent Music Project завърши славно турнето си в София

2585

Българската част от турнето на супергрупата на д-р Милен Врабевски Intelligent Music Project и Рони Ромеро The Creation Tour приключи славно в столичната зала "Универсиада" в неделя.

Както MySound.bg вече писа, в концертите взеха участие специални гости - легендарният барабанист на Рейнбоу и Блек Сабат - Боби Рондинели, както и настоящият вокалист на Назарет - Карл Сентънс.

След като представиха своето шоу в Пловдив, Варна и Бургас, музикантите изсвириха и в София както песни от новия албум на Intelligent Music Project "The Creation", който излезе в началото на март, така и някои от най-популярните си песни през годините. Изненада не само за публиката, но и за организаторите, бе присъствието на голямата българска звезда Васил Найденов, който изгледа целия концерт на Intelligent Music Project, Рони Ромеро, Боби Рондинели и Карл Сентънс като част от публиката. Сред нея беше и Ники Кънчев.

Традиционно концертът беше открит от Елена Розберг, която покани на сцената д-р Милен Врабевски. Създателят, продуцент и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project приветства публиката и разказа за част от своята дейност с фондация "Българска памет".

След това под светлините на прожекторите се качиха всички музиканти, а публиката беше на крака още от първата песен, наслаждавайки се на хубавата музика.

"За нас е много важно не просто да пеем и свирим песни, а да предаваме чрез тях смислени послания. Живеем в трудни времена и чрез своите текстове с Intelligent Music Project и д-р Милен Врабевски се опитваме да даваме смисъл на хората да продължат напред. Един от начините това да се случи е да си помагаме, да бъдем заедно!", това послание от сцената отправи вокалистът на българската супергрупа и на легендарните Рейнбоу  Рони Ромеро. След това слезе сред публиката, за да изпее заедно с нея една от най-красивите балади на Intelligent Music Project - "Listen", посветена на семействата с репродуктивни проблеми – дългогодишна кауза на д-р Милен Врабевски.

След няколко биса, концертът приключи с изпълнението на песента "Yesterdays That Mattered", за която на сцената се качиха всички музиканти – Рони Ромеро, Карл Сентънс, Боби Рондинели, Стоян ЯнкуловСтунджи, Бисер Иванов, Ивайло Звездомиров, Боби Косатката, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов и Иво Стефанов.

The Creation Tour продължава в Солун на 17 юни, а организаторите предвиждат то да се завърне през септември с още концерти в България.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички