359 Hip Hop Awards 2020 - победителите


359 Hip Hop Awards 2020 - победителите

3398

Хип-хоп общността и свързаните с нея изпълнители от цяла България се събраха за годишните награди на 359 Hip Hop за девети път.

Както MySound.bg вече писа, пренасрочената гала се състоя в зала EFE на столичния хотел "Маринела" във вторник. Най-желаните статуетки отидоха у СкандаУ, Бобо, Homelesz и F.O.

СкандаУ (на снимката) си тръгнаха с отличия за "Песен на годината" и "Група на годината". Homelesz прибра приз за "Най-добро MC", а залата бе в екстаз след като Бобо не само стана "Най-добър ар-ен-би артист", но и грабна отличие за "Албум на годината".

Гери-Никол смени няколко тоалета след като отвоюва победа в категориите "Моден идол" и за ар-ен-би в графата за жени, избухна на сцената с новото си парче "Бутай".

ANT! и водещата на събитието Yoko си разделиха наградата за "Най-добро MC жена". Светльо Къслев се прибра със статуетка за "Бийтмейкър мейнстрийм". Murda Boyz бяха отличени като "трап група на годината". Дара Екимова и Искрата взеха приза за най-добър мейнстрийм клип за 2020 година.

Дебют за 2020 г. отиде при Djanny, а специалната награда "От улицата" - при Mitaka DPG. Съпругата на F.O.Преслава Пеева прие наградата му за "Рапър 2020", тъй като той не успя да присъства на церемонята по здравословни причини. 100 Kila също не успя да дойде на събитието, но отправи видеообръщение към гостите. Той също получи статуетка заедно с Иво Димчев за общия им проект "Баница".

Билетите за събитието бяха разпродадени и залата беше пълна, а гостите се забавляваха с Ицо Хазарта и Бат Венци, Валентина, Homelesz, DJ Cass, балет Nova и много други.

Посетителите се насладиха на страхотно настроение и класни напитки от винарска изба Katarzyna, "Белая сова", West Cork, Pepsi Max и RedBull. Протеинови барчета от Fitroo by Khabib очакваха всички на входа, а партньорите от Vivacom, EON и My Fin бяха подготвили специални награди за големите победители.

Водещите Yoko и Wosh MC за втора поредна година поддържаха настроението в залата, а за техния стайлинг се бяха погрижили от Inside Us и NV Boutique. 359 Hip Hop Awards 2020 показаха едно по-сплотено рап общество у нас и колаборации между различните стилове, отчетоха организаторите. Всеки от артистите на сцената се обърна към колегите си с поздрав за работата през тежката година, която преживяхме.

Всички победители в основните и специалните категории - на сайта на www.359awards.com

Цялата церемония на 359 Hip Hop Awards 2020 ще бъде излъчена в началото на юли първо по Vivacom Arena.

Снимка: 359 Hip Hop Awards

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички