Михаела Филева с поредица от концерти Ин и Ян


Михаела Филева с поредица от концерти Ин и Ян

3404

Успешният тандем Михаела Филева и Максим Ешкенази ще представи за първи път продукцията "Ин и Ян", носеща името на новия албум на певицата, във варненския летен театър на 6 юли.

Веднага след това Михаела и Максим се отправят към Пловдив за изява с оркестъра на опера Пловдив в Античния театър на 10 юли. Следват концерти в Бургас, Монтана, София, Добрич и Велико Търново. От екипа на "Монте Мюзик" обещават съвсем скоро да обявят подробности за предстоящите концертни дати и места.

В подготовката на концертите значимо участие взема талантливият български композитор и аранжор на класическа музика Румен Бояджиев-син. Той стои зад адаптацията на песните на Михаела във версии с акомпанимент на симфоничен оркестър. Ролята на маестро Максим Ешкенази е да води оркестъра в това невероятно музикално приключение, да запознава публиката с тънкостите на класическите инструменти и богатството на звука им.

Обичаните от всички песни на Михаела Филева "Латино сеньорита", "Опасно близки", "100 на 100", "Приливи и отливи", "Инкогнито", актуалната "Ин и Ян", авторската балада "Опора" и още ще прозвучат в своите нови версии, изработени специално за настоящата обиколка.
 
В програмата са включени популярни класически произведения и филмова музика, което е част от цялостната концепция на партньорството между Михаела Филева и Максим Ешкенази. Двамата артисти достигат до широка аудитория, а целта им е да докажат, че музиката не признава граници и приемствеността между различните жанрове само я обогатява и носи наслада на публиката.

Билетите за концертите във Варна и Пловдив са в продажба в мрежата на Eventim и билетните каси в градовете.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички