Музика и вкуснотии на Street Food & Art Festival в Пловдив


Музика и вкуснотии на Street Food & Art Festival в Пловдив

2759

Пловдив отново ще събере най-добрите стрийт фууд готвачи, кулинарни блогъри, музиканти, хора на изкуството и фенове на стрийт фууд културата в един от най-вкусните фестивални формати на България Street Food & Art Festival.

Събитието ще се състои на площад "Централен" от 16 до 18 юли при вход свободен.

Популярни лица ще направят свои кулинарни демонстрации директно пред посетителите и ще разкажат за своята лична страст към храната, ще научим тънкостите в приготвянето на бърза, лесна и вкусна храна, както и ще се насладим на постиженията на българските стрийт фууд готвачи.

В програмата са българската участничка в "Евровизия" Виктория Георгиева, която успя да смае целия свят с таланта си. Освен нея сцената ще превземат 100 Kila, Jeremy?, Дони и Нети, Контрол, Gabana, Калки и приятели, Cool Den, Fournotes и др. Ще се посмеем с шоуто на първия български вентролог Димитър ИвановКапитана, с представлението на Илия Виделинов и още много други артисти. Мария КасимоваМоасе ще направи своя кулинарна демонстрация и ни разкаже за книгата си. Следете програмата ТУК!

Предвидени са забавления за малки и големи, места за отдих, вкусни храни и подбрани напитки.

Очаквайте Street Food & Art Festival в Бургас от 10 до 12 август и Варна от 26 до 29 август, където ще изберем българския представител за European Street Food Awards, информират организаторите.

Проектът е част от програмата "Наследство" на "Пловдив – европейска столица на културата 2019".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички