Двата концерта на Графа в София са с нов начален час


Двата концерта на Графа в София са с нов начален час

2789

Графа е планирал тридневно парти за отбелязване на рождения си ден, като гостите са добре дошли на двата му поредни концерта на сцената на Sofia Summer Fest (Южен парк II, зад музея "Земята и хората") на 22 и 23 юли.

От "Монте Мюзик" обявиха, че началният час на събитията се променя и те ще започват в 20.00 вместо в 21.00 часа, когато талантливите младежи от Junior Band ще излязат на сцената, за да подгреят голямото шоу.

Графа е роден на 21 юли и е решил да запази тази дата само за най-близките си, а с феновете ще сподели две вечери с новата си концертна програма. Свидетели на музикалното парти на Влади Ампов вече са зрителите от Бургас, Велико Търново, Варна, Сливен, Стара Загора и Плевен. Богат снимков и видеоматериал от профилите мy в социалните мрежи доказва, че няма място, където той и музикантите му да не взривяват публиката, която трудно ги пуска да слязат от сцената след буйни скандирания и няколко биса.

Локацията на събитията в София е в самото сърце на града – Южен парк II, точно зад музея "Земята и хората", където всяка вечер това лято ще се радваме на силни концертни моменти, част от програмата на Sofia Summer Fest.

Билетите за първата концертна дата на Графа – 22 юли са изчерпани и това е причината изпълнителят и екипът му да обявят втора – 23 юли, за която пропуски са налични в мрежата на Eventim и на касата на Sofia Summer Fest.

Снимка: Георги Казаков

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички