Хиляди излязоха от реалността на фестивала Sunland by EXIT


Хиляди излязоха от реалността на фестивала Sunland by EXIT

2786

Фестивалната еуфория на Sunland/EXIT завладя близо 10 000 души на плаж "Перла" край  Приморско.

Както MySound.bg нееднократно писа, събитието се състоя между 29 и 31 юли.

Общо 4 сцени събраха на едно място феновете на добрата музиката. Маратонът стартира с хедлайнърите S.A.R.S. Култовата банда от Белград беше посрещната с нетърпение от българската публика, за да изпълни най-големите си хитове.

Фронтменът на алтернативните рокаджии Жарко Ковачевич поздрави родните фенове и заедно изпяха най-големия си хит "Perspektiva". Преди тях Jeremy? благодариха за това, че един от световните мейджър фестивали вече е у нас. Тази година EXIT празнува своята 20-годишнина, като Sunland е първото издание у нас.

На сцена Stroeja пред толкова многобройна аудитория So Called Crew дадоха най-доброто от себе си. Гената, Григовор и Жлъч екзалтираха публиката до малките часове на нощта.

Диджейската програма продължи до сутринта със сетовете на Magdalena, Eelke Klejn и After Affair.

Вторият ден премина под влиянието на силното женско присъствие на Main Stage. Старт даде безстрашната Керана, която като истински космонавт буквално кацна пред голямата сцена. Първият ѝ полет с парашут даде и летящия старт на участието на Керана и космонавтите, които взривиха фестивалния камп веднага след Wickeda и The Top Stoppers.

Щафетата на фестивалното настроение поеха Ъпсурт и балет Nova – очаквано добра комбинация, която взриви плажа "Перла" с нови парчета и добре познати хитове. Британската рапърка IAMDDB направи своя концертен дебют за 2021 година и излезе за първи път пред публика именно на сцената на Sunland. Тя очевидно се наслаждава на престоя си у нас – заедно със своя дамски екип прекараха деня на плажа, а вечерта се насладиха на специално меню, лично приготвено и презентирано от шеф Андре Токев.

Nina Kraviz – дългоочакваната диджейка, също представи пред хилядите музикални фенове най-новия си сингъл "Skyscrapers". "Написах тази песен на едно от дългите си пътувания до далечна страна и записах първоначалния скеч на песента в Париж, в студиото на Midnighttracks. Това е любовна песен. Разказва за това как някой може да ти липсва изключително много, дори ако не винаги се разбирате и се съгласявате за нещата. В такива моменти просто искаш да избягаш колкото можеш по-бързо само за да почувстваш, че искаш да се върнеш 5 минути по-късно", споделя за проекта Nina Kraviz.

GirlPower вечерта се преля в сутрешния изгрев със сета на Tijana T - нежна част от сръбската електронна сцена.

Десертът на събитието бяха изявите на Preyah, Руши, хитовото диджейско дуо Ofenbach и Guy J.

Навръх July Evening, фестивалци посрещнаха първите лъчи на слънцето с култовите диджеи на Metropolis.

Снимка: Sunland

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички