Летни страсти с Михаела Филева


Летни страсти с Михаела Филева

2643

Изпълнителката на едни от най-актуалните съвременни хитове през последните години Михаела Филева ще ги представи на живо с бандата си в столичното кино "Кабана" от20.00 ч. на 5 август (четвъртък).

Песните "Адженда", "100 на 100", "И аз съм тук", "Латино сеньорита", "Опасно близки", "Ин и Ян", "Приливи и отливи" са само част от сетлиста, който тя ще изпълни в лятната вечер в сърцето на София.

Както MySound.bg нееднократно писа, в средата на май тази година Михаела представи своя трети албум "Ин и Ян", с който добавя още силни тракове в сценичния си репертоар. Талантливата певица и продуцентите ѝ от "Монтe Мюзик" вярват, че българската публика заслужава да е зрител на концертни изяви на родни изпълнители с музика, създадена специално за нея. През последните няколко години Филева е изключително продуктивна като автор на голяма част от песните си, което е нейният начин да общува и да споделя с феновете си.

На 5 август присъстващите ще чуят и видят вокалистката заедно с музикантите Васил Крумов - китари, Краси Тодоров - клавишни, Сашо Обретенов – бас китари и Васил Вутев – барабани.

Билети за събитието могат да се закупят в мрежата на Еventim, ограничено количество  ще е налично и на място.

Само преди месец Михаела и Графа представиха дуета "Адженда". Парчето мигновено се превърна в един от най-въртените летни хитове в българския ефир.

"Адженда" може да гледате в официалния канал на лейбъла "Монте Мюзик" в YouTube (http://youtu.be/P3sK8EkKQRg), дигиталните стрийминг платформи (http://bfan.link/адженда) и българския ефир.

Междувременно топизпълнителката продължава турнето си "Ин и Ян" с маестро Максим Ешкенази,  а веднага след концерта в кино "Кабана" отлита за Варна, където ще изнесе концерт на една от най-големите клубни сцени в града - "Ментол", на 6 август.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички