Ема Краун оставя Следа в саундтрака на сезона


Ема Краун оставя Следа в саундтрака на сезона

2047

Изящна в стила и визията си, Ема Краун поднася поредния елегантен, музикален специалитет - песен, вдъхновена от стиховете на Мира Дойчинова-IRINI и идеята римите ѝ да се облекат в музика.

"Следа" - ТУК

Под майсторския почерк на Ема, стихотворението "Обич" се претворява в "Следа" и зазвучава в музиката на Краун и аранжимента на Стоян Бозов. Част от снимките на видеото са реализирани във Венеция, а в синхрон с приказните кадри от там е и танца на професионалните балетисти Теодора Кралева и Ясен Попов.

"Исках да представя това уникално, докосващо стихотворение като танц и да добавя емоцията на музиката - споделя Ема - Затова се доверих на най-добрия екип, който също прегърна идеята. Заедно със Стоян Бозов направихме аранжимента и продуцирахме целия проект. Невероятният Мартин Профиров (P.I.F.) пое ритъма на барабаните, а операторското майсторство на Виктор Милушев влезе в действие, когато трябваше да се обединят кадрите от Венеция с танца на Теодора и Ясен".

"Следа" е първият проект, който Ема Краун пуска за тази година. Както MySound.bg вече писа, на финала на спорната 2020 година изпълнителката продуцира великолепното декемврийско "Коледно безвремие" и направи своя силен авторски дебют, последван от англоезичния сингъл "Boу".

Последвай Ема Краун:

https://www.youtube.com/channel/UComy

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички