Виж кой спечели новия албум на P.I.F.


Виж кой спечели новия албум на P.I.F.

2906

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път беше от нашите приятели в продуцентско-издателската компания "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи "P.I.F. 6", последният дългосвирещ студиен албум на така обичаната група. Двама от вас получиха уникалната възможност да се сдобият с ОРИГИНАЛНО луксозно издание на диска. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Какво се крие зад абревиатурата на P.I.F.?

Вярното е: Patriots In Fashion

Честито на Богомила Панова и Явор Великов.

Димо Стоянов и Иван Велков основават формацията под името Resemblence във Варна през 1992 г. От 1999 година свирят под името P.I.F. - абревиатура на Patriots In Fashion.

Песните от "P.I.F. 6" бяха представени премиерно на живо в столичния клуб Joy Station на 4 юни. В рамките на събитието публиката чу автентичните мелодии с гласа на Димо, както и историите зад създаването им. Парчетата са записвани от фронтмена до деня преди да влезе в болница, а след като загуби битката с коронавируса, Иван Велков (китара), Христо Михалков (бас) и Мартин Профиров (барабани) решават да ги оставят незавършени с всички прекрасни и малки несъвършенства, оставени от непрежалимия им фронтмен в работния процес. После "Приказката P.I.F." пое на турне, в което гост вокалисти бяха Свилен Ноев, Владимир Ампов - Графа, Прея, Дичо и Ерсин Мустафов. "Продължаваме с това, което винаги сме искали да правим с Димо, с проектите, които имаме много незавършени. Продължава и театралното, съчетано с музикалното, както е било винаги", сподели Иван Велков.

Както MySound.bg нееднократно писа, концерт в памет на Димо Стоянов с гости Ерсин Мустафов, Влади АмповГрафа, Влади Михайлов и Дичо предстои в афиша на "Аполония" в амфитеатъра от 21.00 ч.на 2 септември.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Снимка: Ивайло Пеев

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички