Наопаки


Наопаки

3252

Веселин Кръстев- ESKO открива изложбата "Виж, чуй, усети" като част от промоцията на новия си албум "Наопаки".

Събитието ще се състои в иновативното арт-пространство Nova Art Space в София от 18.30 часа на 1 септември. С добавена реалност и арт инсталации, уникалният хепънинг показва как един млад човек печели битката с депресията.  Индивидуални слушалки ще позволят на всеки от присъстващите да се потопи неповторимо в усещането и с всички сетива да влезе в нестандартния, но много интересен свят на Веселин КръстевESKO.

ESKO – Album Teaser "Наопаки"

https://www.youtube.com/watch?v=fXxmVBApz74

Веселин Кръстев е от иновативните млади артисти, които с необичаен усет представят своето изкуство. Музиката рефлектира на усещанията му и в "Наопаки" "главната героиня" е депресията. Първият албум на ESKO "500 стигат" е с алюзия към робството и българския дух. Втория диск - "Ластик",  ESKO нарича "експериментален" и в него пробва нови рими, тематики и звучене. "Наопаки" излиза официално на 2 септември. Изпълнителят очаква реакциите на чулите го в социалните си мрежи.

ESKO живее в Германия от 10 години. Завършва висшето си образование в университета в Регенсбург по специалностите "Наука за медиите" и "Културология". В момента се занимава с графичен дизайн, а доскоро управлява и собствен моден бранд. Именно напрегнатото всекидневие в чужбина и високите изисквания, които сам поставя пред себе си, го изправят пред предизвикателството на депресивните състояния. Албумът поставя акцент точно върху тази важна за него тема – депресията, с която се сблъсква и преборва успешно, благодарение на най-близките си хора - неговите родители и приятелката му, която също е българка.

"Целият албум е вследствие на това, през което преминах - разказва Веселин - Искам да го споделя и с песните да покажа цялата гама от усещания, неспокойства и лутания на един човек в депресия. Организмът ми беше попаднал в някакво гранично, пагубно състояние. Дори в песента ми "Шоу за дявола" разказвам как съм усетил депресията: мислите минават трескаво през главата, искаш да се откъснеш от тях, обаче не можеш… Чрез албума се стремя да кажа и покажа, че нещата може да се подобрят и отново да живееш със заряда и емоцията, която си имал, но за момент изгубил".

Последвай ESKO:

YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCteJwWH_PvQy8dxCA03lZGg

Facebook:

https://www.facebook.com/vesko.esko

Instagram:

https://www.instagram.com/monsieuresko

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички