Внимание: Код Жълто в парка се отлага


Внимание: Код Жълто в парка се отлага

3473

Концертът на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов), които трябваше ще се качат отново на лятна сцена "Арена София" в парк Борисовата  градина на 9 септември, за да представят чисто новия албум "Жълт код", беше пренасрочен за 28 май 2022 година.  Мястото на изявата, организирана от BGTSC съвместно с Loud Concerts, остава същото. Промяната се налага поради усложнената епидемична обстановка в страната и последната Заповед на министъра на здровеопазването N:РД-01-748 от 2 септември за въвеждане на нови противоепидемични мерки. Закупените вече билети за 9 септември ще важат за новата дата на 28 май 2022 година, без да е необходимо да бъдат презаверени.
 Почитателите на Стефан Вълдобрев, Веселин ВеселиновЕко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов, които не могат да посетят новата дата догодина и желаят да върнат билетите си, имат възможност да направят това в едномесечен срок. За да направят това е необходимо да пишат на info@eventim.bg или help@bilet.bg и в зависимост от начина на закупуване и начина, по който са платили, сумите ще бъдат възстановени. Билети за новата дата ще се продават от 10 септември. В "Жълт код" са включени 12 песни, а заглавието ни препраща към нетипичната ситуация, в която се намира светът през последната година.

"Жълтият код обикновено е предупреждение, но и очакване на позитивна развръзка. Наостряме сетива за опасност, но сме подготвени за хепи енд", разяснява идеята си авторът. Интересен факт е, че това е първи албум, в който освен Стефан, като композитор на песни се включва и всеки един от групата - Веселин ВеселиновЕко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов.  Някои от заглавията вече се завъртяха като сингли в родния  радиоефир и са добре познати на феновете на Обичайните заподозрени – "Голяма работа" и "Лепило за брада".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички