Концертът на Sodom в България се отлага точно с една година


Концертът на Sodom в България се отлага точно с една година

3566

Дългоочакваният концерт на Sodom в България се отлага точно с една година, известиха  организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис" със съответното емоционално обръщениe:

Уважаеми фенове и приятели,

За съжаление концертният живот у нас отново е жертва на поредната неясна, недообмислена и объркана заповед на Здравно министерство № РД-01-748 от 02.09.2021 г. Ние не схващаме логиката концерти на закрито да са позволени при заемане на 50% от капацитета или със 100 % документирано ваксинирани, тествани и преболедували, а на открито това да не важи. Не можем да си представим публиката на Sodom на стадион "Юнак", разположена на столчета с дистанция и пляскаща с ръце като на партийно събрание. Смятаме това за изключително неуважително както към вас – феновете, така и към самите Sodom.

Определено концертният живот по време на пандемията пострада най-много. Мнението на промоутърите никога не бе поискано, чуто или взето под внимание. Ние никога не получихме и един лев помощи, компенсации по каквито и да е мерки и програми за разлика от колегите ни в нормалните европейски страни,  дори и на Балканите.

При така създадената ситуация, мениджмънтът и група Sodom решиха концерта на стадион "Юнак" да бъде отложен точно с една година и да се проведе на 15.09.2022 година на същото място.

Sodom заедно с Ера, Милена и Crash/Alien Industry обещават незабравимо и достойно отпразнуване на юбилейната годишнина от първия голям международен рок/метъл концерт в България след демократичните промени.  

Всички закупени до момента билети ще важат за новата дата без да е необходима презаверка.

Билети за събитието Sodom: The Metal Time Machine на цени от 60 лева (правостоящи), 70 лева (седящи) и 90 лева (VIP-седящи) могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички