Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Jeremy? с концерт на световното EXPO 2020 в Дубай


Jeremy? с концерт на световното EXPO 2020 в Дубай

3059

Eдна от най-добрите и обичани български инди рок банди – Jeremy?, получи специална покана да свири в първия музикален Expo Beats Festival в рамките на най-актуалното събитие в света - EXPO 2020 в Дубай.

Изложението се провежеда от 1 септември 2021 г. до 31 март 2022 година, разположено върху близо 5 000 декара площ. Участва 192 държави от цял свят. По време на световното EXPO, в продължение на шест месеца ще се проведат шест отделни впечатляващи музикални събития, а в първото от тях  - World Beats Festival, (7-9 октомври) ще свирят и нашите момчета. Те ще са единствената банда от България, която ще се включи изобщо в музикалните фестивали на EXPO-то. Концертът на Jeremy? ще е на най-голямата сцена – Jubilee Stage. Гигът им ще е с продължителност един час, а в едно от парчетата, които ще изпълнят ("Just Like The Rolling Stones") на сцената ще стъпят и танцьори под специалната хореография на известния британски хореограф Danny Lee.

ЕXPO 2020Дубай е първото, което се организира в страна от Близкия изток. Темата на изданието е "Свързвайки умовете, създаваме бъдещето". В бляскавата церемония по отриването му преди броени дни се изявиха изпълнители от Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия, както и световноизвестните Андреа Бочели, Ели Гулдинг и китайският пианист Ланг Ланг. Родните музиканти са изключително щастливи да бъдат част от толкова престижно и грандиозно световно събитие и с пълни сили се готвят да забият там на 9 октомври.

Това лятото родните алтернативисти изнесоха редица концерти в България и пуснаха силно провокативно парче и видео към него - "Day Job". Режисьор на клипа е Жоро Манов, а оператор -  Крум Родригес. Фронтменът на бандата Ерсин Мустафов сподели с вълнение, че фокусът през последните месеци е бил изцяло върху събитията на живо, но с момчетата вече са готови с избора на парчета за третия албум и съвсем скоро се надяват той да бъде факт. Снимка: Драгомир Димчев

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички