Питър Гейбриъл спаси български певец в Средиземно море!


Питър Гейбриъл спаси български певец в Средиземно море!

7649

Питър Гейбриъл (Peter Gabriel) спаси финалиста от "Стар Академи" - Ивайло, във водите на Средиземно море неотдавна.

По време на лятната си почивка на остров Сардиния българинът решил да изпробва уменията си на ветроходец, подценявайки  коварните и понякога непредвидими изненади, които поднася Средиземно море.

Понесен от силния вятър и течението той превърнал приятното изживяване в истински кошмар. ”Бях в пълна безизходица. Виждах само как се отдалечавам все повече от нашия бряг. Бях безсилен да направя каквото и да било. Тогава се появи той и ме издърпа на своя частен плаж”, разказва Ивайло.

„Изключително мил човек, много съм му благодарен. Как можех да предположа,че  той e световноизвестна звезда. Освен отзивчив, „спасителят” се оказва и доста гостоприемен. Предложи ми напитка, запозна ме със семейството си, разбъбрихме се. Разбра,че пея и записвам в Англия, сподели, че и той е певец, а аз го попитах професионално ли се занимава с музика. Все още не подозирах какъв човек стои пред мен. Разменихме координати, остави ми  електронната си поща и предложи да му се обадя, като отида  в Лондон”, допълва нашето момче.

Ивайло се прибира, разказва за случилото се на приятелката си Ерилиен, описва мъжа и едва тогава става ясно, че въпросният „спасител" е бившият вокалист на Дженесис - Питър Гейбриъл.

“Трябваше да видите изражението ми в този момент. Почувствах се истински глупак. Не съм разказвал тази история на никого досега, защото едва ли щеше да прозвучи правдоподобно. Исках да се срещна с него още веднъж  в Лондон и тогава да говоря за случилото се. Е, така и стана. Миналата седмица, заедно с Ерилиен бяхме поканени в луксозния му дом в центъра на Лондон. Посрещна  ни с чаровната си съпруга Меа. Там беше и тримесечният му син. Пихме чай и разговаряхме за съвсем обикновени неща. Музикалните теми присъстваха съвсем бегло в разговора ни. Попита ме за работата по моя албума и сподели, че познава българския фолклор”, допълва финалистът в "Стар Академи".

Ивайло е щастлив от игрите, които съдбата му поднася. Надява се тази случайна среща да се превърне в приятелство.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички