Стефан Вълдобрев и приятели: Непринудено и с чувство за хумор


Стефан Вълдобрев и приятели: Непринудено и с чувство за хумор

4920

Снощи в театър "София" се състоя концертът Стефан Вълдобрев и приятели.  Атмосферата в залата беше много непринудена, в самото начало композиторът на музика за около 70 театрални представления обясни, че с музикантите не са репетирали, та публиката да не се надява на добри изпълнения.

Между отделните композици Вълдобрев показа и добрите си актьорски умения - талантливо “разказа” историите за композирането им или за това какво го е вдъхновило. Пресъздаде дори някои от най-успешните и популярни спектакли по родните сцени (за които е писал музика), с голямо чувство за хумор

За изпълненията на авторските си композиции популярният актьор бе поканил известни музиканти - Иван Лечев, Веселин Веселинов - Еко, Михаил Йосифов, Велислав Стоянов, Милен Кукошаров, Дора Кехайова и други.

Концертът беше със специалното участие на приятеля му от студентските години в НАТФИЗ Христо Мутафчиев. С него се опитаха да "представят" на сцената кадри от филма, в който и двамата участват, а Вълдобрев е и автор на музиката към него -"Светът е голям и спасение дебне отвсякъде". Специален акцент бяха мелодиите от него, като актьорът не пропусна да съобщи, че албумът с тях вече се разпространява.

Музикалният проект представи много добри изпълнения на творби, композирани от Вълдобрев специално за кино и театър, както и някои от най-големите му хитове в негово изпълнение, между които "Едно", "Фойерверк", "Аз ли съм, или не съм", "Рай" и "Към".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички