DJ Тиесто на Cacao: Водопад от емоции и луупове


DJ Тиесто на Cacao: Водопад от емоции и луупове

7263

DJ Тиесто (DJ Tiesto) - човек със свеж поглед и чист контакт с публиката, долетя като свеж морски бриз и обля с качествена прохлада всички свои почитатели, дошли на "Cacao Beach" снощи.

Като застана на пулта право срещу разбиващите се гъсти морски и хорски вълни, холандецът полека премина от нормалното професионално съсредоточаване към постепенно разчупване и редуване на все по-дълги парчета. Явно се влияеше от тълпата отпред, както и от многочислеността на почитателите.

Той ги приветства приятелски с вдигнати ръце (виж снимката на "Partystars").

Реакциите на хорския порив бяха умело пробвани в постепенни дълбинни потапяния и изригвания обратно на повърхността от диджея.

Водопад от емоции и луупове, ви казвам!

Все пак Тиесто е известен не толкова с многобройни студийни албуми, а именно с разтапянето у хората, което предизвиква всеки път щом застане на пулта където и да е по света.

"Cacao Beach", подобно и на целия Слънчев бряг впрочем, вече твърдо се превърна в събирателна точка за всички отпочиващи на морето, които имат готовност да се отдадат на големите модерни хаус светила.

Като се почне още преди време с класика Джош Уинк, мине се  през Дигуид и се стигне чак до сега - с "Летящия холандец" благодарение на "Solar"-ното събитие "Summertime Dance Explosion" и столичния клуб "Ялта".

Истински тропически 4-часов коктейл от сбъднати сънища за всички близо 10 хиляди присъстващи.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички