Спечели този Harley Davidson Iron 883 в Каварна!


Спечели този Harley Davidson Iron 883 в Каварна!

5354

Ясен е моделът на мотора, който ще получи един от феновете на "Каварна Рок Фест" 2010, посетил събитието с тридневен билет.

"Harley Davidson Iron 883" ще пристигне ден преди началото на събитието, което тази година ще се проведе от 23 до 25 юли в Каварна.

Лъскавото возило ще бъде изложено на стадиона в рамките на трите фестивални дни. В традиционната вече томбола може да участва всеки, който има закупен тридневен билет, но само един ще си тръгне от морето с най-рокерската награда – мотор "Harley Davidson Iron 883".
 
През 2009 късметът се усмихна на 25-годишната  Силвия Дамянова от София - верен фен на рока и редовен посетител на събитието през годините. Пред организаторите - "Loud Concerts" и Община Каварна, тя сподели, че просто няма как да пропусне фестивала и тази година и посочи за свой фаворит в програмата финландската кралица Таря Турунен (Tarja Turunen). На въпроса "какво се случва с мотора - кара ли го?", тя потвърди, че веднага след като го е спечелила, е изкарала курсове за управление на мотор и че тази година смята да пропътува разстоянието София – Каварна на мотор. Похвали се, че често я спирали за да се радват на мотора й, а тя гордо разказвалала, че го е спечелила от "Каварна Рок Фест" и това е "каварненският мотор". С усмивка си спомня, че когато лично кметът на Каварна й звъннал по телефона, за да й каже, че тя е спечелила мотора – не повярвала, но след няколко минути прочела името си в медиите и разбрала, че въобще не е шега.

Кой ще спечели "Harley Davidson" тази година, предстои да разберем съвсем скоро. Знаем само, че ще отговаря на описанието – истински фен на рока, морето и тридневния купон в Каварна.

Както "MySound.bg" писа, на събитието ще гостуват цели 13 световни рок банди. На 23 юли - Таря Турунен, Doro Pesch, Epica и Leaves’ Eyes, подкрепени от Atrocity. На 24 юли Каварна ще се разтресе от Kreator, Sodom и Destruction – Светата троица на немския траш метъл, а преди нея на сцената ще стъпят и Korpiklaani. Във финалния ден - 25 юли, ще посрещнем четири банди - Accept, Annihilator, Primal Fear и Войвод (Voivod).
 
Билетите за "Каварна Рок Фест" 2010 вече са в продажба, а цената им е както следва: еднодневен билет – 40 лв, тридневен билет – 90 лв. Местата, на които могат да бъдат закупени, са в Интернет чрез мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК.
 
За първи път събитието ще има и своето фестивално радио - "Каварна Рок Фест", което ще звучи в трите дни на фиестата.

И други забавления очакват феновете и през деня в района на концертите.

За още подробности може да следите сайта на фестивала:

www.kavarnarockfest.com.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички