Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Динозаврите на пулта в акция


Динозаврите на пулта в акция

6170

Българският проект Old School Mafia ще удари за първи път морския диско бар "Брилянтин" в курортен комплекс "Слънчев бряг" на 17 юли.

MC Камен (MC Kamen), Джорджо Би (Giorgio B) и Стивън (Steven) се обединяват, за да направят най-незабравимото лятно парти по Южното Черноморие този сезон.

Съвместният диджей сет на тримата ветерани на българската клубна сцена е първото по рода си подобно събитие за клуба и за самите тях. Инициатор на партито е Камен Спасов. "Едва ли някой друг би могъл да пресъздаде емоцията на 90-е години от трима диджеи, които тогава са полагали основите на клубния живот в България и познават тази музика като 10-е си пръста", обяснява той.

Приятели от години и безкомпромисни по отношение на качествената хаус, диско и техно музика, Камен, Джорджо и Стивън няма да оставят безразличен нито един посетител на морския "Брилянтин" със своите умения зад пулта. Всеки един от тях интерпретира по собствен начин различните течения в клубната музика и това е гаранция за изключително разнообразната и много танцувална селекция, която ще звучи в заведението от залез до изгрев слънце на 17 юли.

Камен Спасов а.к.а MC Kamen е сред най-влиятелните хора в българския музикален бизнес. Основател на "Ка Мюзик", радио и телевизия "City", той е създател и на първия легален музикален магазин в България - "Морис Мюзик", в началото на 90-е години. Кариерата му на диджей стартира в края на 80-е години. В продължение на няколко години печели почти всички конкурси за диджеи (сам или в тандем с легендарния Боби Ай). 1993 се оттегля от сцената и започва да организира  множество концерти на чужди денс звезди и първия конкурс за диджеи от веригата DMC.

Джорджо е добре познат на българската клубна сцена. Резидент и президент на клуб "LifeHouse" (София), резидент диджей на клуб "Mania" (курортен комплекс "Слънчев бряг"). Организира, промоутира и работи със световноизвестни диджеи като Tony Thomas, Grant Dell, Simon & Shaker, Saeed Younan, Brian Jones, Joey Youngman и много други.

DJ Стивън започва професионалната си кариера през 1990. Неговият опит допринася доста в това да усети духът на тълпата и винаги да избира точните тракове в точния момент на нощта. През 1997 Стивън и група приятели диджеи започват да правят партита под името "Метрополис", в наши дни те са най-големите и влиятелни електронни промоутъри в България.

Избиран е за най-добър диджей на България през 1993, 1994, 1997 и 2002.

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички