Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Лейди Гага пее без пари в центъра на София през септември


Лейди Гага пее без пари в центъра на София през септември

2627

Скандалната поп звезда Лейди Гага (Lady Gaga) най-после ще пее в България, при това безплатно за всичките си фенове, съобщи в. "Телеграф”.

След дълго спрягане на различни дати и места за нейни певчески изяви у нас, най-после имаме сигурна информация за дебюта й на българска сцена. Изпълнителката на актуалния хит „Alejandro” ще извие глас на един от централните площади в София – най-вероятно на „Александър Батенберг”, през септември, увери колегата Лео Богдановски, който, наред с Георги П. Димитров, е подписал новината за пристигането на световноизвестната вокалистка.

Ла дона е мобиле

Концертът на Лейди Гага у нас ще бъде безплатен - подарък от един от мобилните оператори. Телекомът е предвидил над половин милион евро за грандиозното събитие. Половината от парите – 300 000 евро, ще отидат само за хонорара на най-популярната американска певица в момента. Останалите кинти ще осигурят ефектна сцена, на която да се изяви звездата, мощно озвучаване и невиждано светлинно шоу. Точната дата, на която ще се състои спектакълът, ще бъде обявена съвсем скоро, тъй като все още не е подписан финалният договор между двете промоутърски компании.

Вива ла дива

Това не е първият подобен гастрол на световноизвестна актуална звезда на родната сцена. В края на 2007 Риана (Rihanna), която тогава бе на върха на гребена на вълната, пя в София отново без пари за феновете, като домакини й бе най-новият мобилен оператор „Вивател”. След това започна да се спряга името на Лейди Гага на няколко пъти, като последно се говореше, че ще дойде за концерта на Елтън Джон (Elton John) на столичния стадион „Локомотив” на 13 юни. Певицата е една от най-близките му приятелки и шансовете за визитата й беше много голяма, но ето - вече е факт, че ще я видим и чуем на живо.

Мангизи

Истинското име на Лейди Гага е Стефани Джоан Анджелина Германота. Нейният албум "The Fame", който излезе през 2008, постига голям търговски успех и спечели одобрението на критиците. Първите две песни от албума - "Just Dance" и "Poker Face" станаха международни суперхитове. Американката вече е регистрирала над 35 милиона дигитални продажби на сингли и повече от 8 милиона продадени албума. Освен със специфичен глас, тя се отличава и с оригинална ексцентрична визия, която вече се е превърнала в нейна запазена марка.

Прическите и тоалетите й са копирани и от българските изпълнители – както от поп-фолк звездите, така и от младите естрадни певци.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички