Ахмет Сендил зад пулта във Варна


Ахмет Сендил зад пулта във Варна

6216

Ахмет Сендил (Ahmet Sendil)  ще пуска в клуб "La Playa Beach", Варна.

Диджеят от Истанбул ще се изяви по покана на електронното движение "Ренесанс" (Renesanz) на 6 август.

Вход свободен.

Номинираният през 2008 за най-добър минимъл aртист от най-популярната дигитална платформа за електронна музика "Beatport" и спечелил 3-а награда в категорията, е добре познат на последователите на новата вълна в минимъл техното през последните години. Всички оригинални парчета и ремикси на продуцента успяха категорично да влязат в "Топ 100" на минимъл категорията в "Beatport" през същата 2008, a заветната първа позиция за няколко седмици оглавиха ремиксите му за Nico Diorio – "Shop", версията на безспорния хит на Alex Kenji – "Adelante", и преработката му на "Hooker" на Federico Milani.

Освен безспорните си успехи на световния музикален пазар, Ахмет Сендил се радва на широка популярност като диджей. Може да се похвали с 20-годишна кариера, стартирала през 1989 в култовия турски клуб "Studio 54" – първия голям клуб в Турция, а последвалите резиденции в "Club 14", "Club 20" и "Switch" в Истанбул бетонираха популярността му.

Тя надхвърля границата на неговата родина - артистът скоро започва да радва и феновете на електронния саунд в Гeрмания, Англия, Франция, Италия, Мексико, Индия, Бразилия, Швейцария и България.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички