Тони Стораро открива новия парти сезон в клуб The Cotton


Тони Стораро открива новия парти сезон в клуб The Cotton

4996

Тони Стораро ще открие новия парти сезон в хитовия столичен клуб The Cotton.

Купонът започва в 22.30 часа утре, 1 септември.

Изпълнителят на хита “Отличен 6”, посветен на всички студенти, ще сбъдне молитвите на своите фенове преди лягане и ще пее повече от два часа за тях. Най-големите купонджии пък ще получат отлични оценки в бележниците за атрактивност, издръжливост и сценично майсторство лично от Големия Тони, както наричат музиканта.

В последните години числата му носят огромен успех. "2, 3, 4", "7 пъти", "200 жени" и "Отличен 6" са едни от неговите големи хитове. Освен тях сред парчетата, с които звездата на "Диапазон Рекърдс" ще се представи, са мегахитовете „За една жена", „Грешница", „Ти от Рая ли дойде" „Уникат", „Не заслужавам", "Бъди щастлива", "Нема пари", "Смело завърти", "Това сме ние", "Двете сладурани", "Какво направи с мен", както и популярните дуети с Теодора "Престъпление" и ДесиСлава "Замълчи".

Изпълнителят ще постави началото на всенародни веселби и забавления в клуба в Студентски град, които ще продължат през целия месец с гостуването на най-актуалните звезди от поп-фолк сцената. Тони Стораро е подготвил и специална изненада за феновете и ВИП-гостите - ще ги зарадва с купонджийското парче "Отворко", което наскоро бе подарено на звездата от най-добрата българо-турска група Nazmi`ler.

"Отворко" се превърна в една от любимите песни на всички заведения и продължава да набира все по-голяма популярност. В края на годината се очаква да излезе и новият уникален двоен албум на Тони.

За резервации - на 0888127388 или на сайта на заведението www.cottonclub.bg.

Програмата до края на септември

8 септември – Емануела
15 септември – ДесиСлава
22 септември – Камелия
29 септември – Галена

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички