Кали става силиконка


Кали става силиконка

5768

Кали посреща есента с твърдото решение да поправи природата и да добави силикон в бюста си.

"Причините да взема това решение са няколко. Едната е, че вече имам две деца и е подходящо да освежа вида си. Напоследък залагам на по-женствена и стилна визия и искам ефирните и секси тоалети, които подбират стилистите, да ми стоят перфектно и без подплънки и сутиени. Искам да се чувствам по-уверено и комфортно в тялото си. Другата причина е, че на плажа се пека по монокини, а напоследък навсякъде е пълно с папараци, които само чакат да те щракнат в неудобна поза или в по-набрежен вид и да пуснат фотосите по жълтите вестници. Не желая синът ми Жорко да чете материали, в които казват ,че майка му не иглежда добре", коментира ексклузивно за списание ОК! поп-фолк певицата.

Изпълнителката на хита „Хоризонтално-вертикално” и двамата й синове - Георги и Марк, изкараха по-голяма част от лятото на морето.

Кали застана пред обектива на модния фотограф Момчил Христов за реализацията на стилна фотосесия. "Снимките ми са подчинени на една обща тема -  лятото, горещите емоции, морето, радостта – всичко, което върви ръка за ръка с най-страстния сезон и кореспондира с последната ми песен", обяснява Кали. За снимките тя и екипът й избраха българското Черноморие и по-специално живописния бряг на Иракли.

„Много се забавлявахме.  За една от визиите трябваше да застана върху скали, които обаче бяха ронливи и ми отне доста усилия да се закрепя на тях. На всичкото отгоре, през цялото време имаше опасност нещо да падне върху главата ми, но пък резултатът си заслужаваше”, разказва изпълнителката на "Пайнер".

Стайлингът е дело на Красимира Георгиева, а секси гримът и прическите й - на гримьора Мис Бони и коафьора Елена Кумчева от студио Helan.   


Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички