Търси се Звезди (Ахат)


Търси се Звезди (Ахат)

9195

Звездомир Керемидчиев ще гостува в студиото на „Търси се...” по bTV от 11 часа тази събота, 4 септември.

За първи път феновете на вокалиста на Ахат ще научат подробности за личния свят на рокаджията, за трудностите и успехите в живота му.

Първата и „очаквана” среща за Звезди ще бъде с неговите колеги от Ахат. „Най-много в него харесваме, че никога не споделя плановете си. Мълчи, не търси помощ и съвети. Много е вироглав”, споделят Юри, Тонто и Антоан Хадад. Групарите признават, че през годините единственото, което трудно биха простили на фронтмена, е напускането на групата преди години. Специално за предаването от Америка ще се включи и басистът на ветераните - Денис Ризов,  предизвиквайки своя приятел да изпее сръбската песен „Има ли Господ на тая земя”, която са изпълнявали в казармата.

Водещите Меги и Нели ще срещнат певеца с още много приятели, които ще го предизвикат да играе ръченица в студиото и да изпее песен на Лили Иванова, след като тя изпя „Черната овца” на Ахат.

За първи път зрителите ще чуят и откровената изповед на неговата приятелка Надя, която ще разкаже историята на тяхната любов. Двамата са заедно повече от 8 години, но все още с никого не са споделили дали мислят за семейство и дете. „Когато се запознах със Звезди, не знаех, че е толкова популярен. Той е много разбиращ и мъдър човек”, споделя Надя. Звезди също ще определи връзката си с нея като голямо щастие и ще разкаже какво му дава тази любов.

В края на предаването предстоят две много емоционални срещи за певеца, за когото темата за семейството е най - милата и същевремено най-болезнената.

Неговата майка, която от дълги години живее в Америка, заедно със сестра му, както и синът му Винсънт, са най-милите му хора, но той ги вижда изключително рядко.

Един от тях ще дойде от Америка и ще влезе в студиото на предаването специално заради известния музикант. Кой е той и как реагира Звезди, зрителите ще видят  в "Търси се…" утре.

Преди финалните надписи има място и за още една специална изненада за музиканта. В студиото ще влезе едно негово приятелско семейство – дъщерята и зетя на Нешка Робева - Аглика и Жоро, заедно с малката си дъщеричка Рада.

Какво ги свърза и какви емоции ще породи тази среща, ще стане ясно от 11 часа тази събота.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички