Дете надви Лили Иванова за хит на август


Дете надви Лили Иванова за хит на август

6062

Дете надви примата на българската естрада Лили Иванова в месечната класация "Хит на годината" за август на единствения по рода си музикален портал bgestrada.com.

Ученичката Кристина Дончева победи със завидна преднина от 29% от всички гласове (или 200 гласа от всички 695). Както MySound.bg вече писа, младата певица грабна сърцата на жури и публика на 30-о юбилейно издание на фестивала за детска популярна песен "Сладкопойна чучулига" в Бургас в началото на юли.

Тя изпълни песента на Димитър Киров, Руслан Kарагьозов (тримата на снимката) и Ваньо ВълчевЖмичка”. С нея Кристина се включи като ново предложение в месечната класация на „БГ естрада” за хит на август и също обра овациите. На второ място след нея остана Георги Христов с баладата на Алла ПугачоваЛюбов” – с 23% от гласовете, а на трета позиция – Лили Иванова със заглавната песен от последния си албум „В името на вярата”. „Au Nom De La Foi” събра 19% от общия вот.

Жоро и Лили продължават битката за хит на месеца и през септември заедно с новите предложения. Най-любопитното сред тях е новият дует на Росица Кирилова и Благовест Аргиров. Песента се нарича „Среща след години” и е авторска като музика и текст на самата певица, а аранжиментът е на Пламен Велинов. Роси записва два дуета с Братя Аргирови още в началото на кариерата си през 1984 („Избрах нарочно вас” и „Сбогом, клас”) и от тогава не беше правила съвместен проект с близнаците. Затова изненадата бе голяма, когато Кирилова представи новата песен с единия от тях, който живее в България, в конкурса за нова авторска композиция „София пее”. С нова песен след няколкогодишно мълчание излиза и Кристина Димитрова. Певицата, която наскоро закръгли 50-годишен юбилей, дава сериозна заявка с парчето на Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project) -„Супер хит”.

Панайот Панайотов обещава хубаво циганско лято през септември със свеж морски полъх и песента „Чаровно лято”. Солистката на легендарната вокална група Студио В се завръща със солова песен – „Нощен бряг”. Теди Кацарова вади като сингъл парче от последния си албум „180 причини” – „Поп звезда”.

С нови композиции участват в класацията за септември Красимир Аврамов – "Риа", Ан Джи – "Кучка" и група Спринт – "Бъдеще".

На www.bgestrada.com очакваме гласовете на ценителите на българската песен за най-хубавата мелодия на септември, обявиха организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички