Фрактура започва новия сезон ударно


Фрактура започва новия сезон ударно

5046

Специализираното предаване за рок и метъл музика "Фрактура" се завръща с тежка стъпка в ефира на "Диема" от 24 часа тази нощ, 5 септември.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанaт Лийв'с Айс (Leave’s Eyes) (на снимкана с Liv Kristine) и Епика (Epica), които ще бъдат представени и с репортажи от участието си на “Каварна Рок Фест" 2010. Зрителите ще видят четири концертни изпълнения на Систъм Ъф А Даун (System Of A Down) и интервю с родния мултиинструменталист Константин Джамбазов. Освен това ще си припомним какво каза Хелхамър (Hellhammer) от Мейхем (Mayhem) за българските си фенове, анонсира водещият.

Ще бъде направена премиера на новите клипове на Невърмор (Nevermore), Таря Турунен (Tarja Turunen) и Напалм Дет (Napalm Death).

Клипове и концертни песни на AC/DC, Брейзън Абът (Brazen Abbot), Divine Heresy и Антракс (Anthrax) също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Очаквайте в следващите издания интервюта и репортажи от участието на всички участници на "Каварна Рок Фест" 2010, поясни Катинчаров.

Предаването се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24.00 ч. с пълно повторение от 00.30 ч. всеки петък.

За повече информация - www. myspace.com/frakturashow

www.facebook.com, "Фрактура"     

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички