Ерик за тъмната страна на славата с Камелия


Ерик за тъмната страна на славата с Камелия

5007

Ерик ще гостува в предаването „Споделено с Камелия” по TV7 от 16.30 днес, 7 септември.

Изпълнителят на "Диапазон Рекърдс"  ще вземе отношение по темата „Тъмната страна на славата”.

Той ще сподели своите наблюдения за вманиачени на фенове, които „преследват” голяма част от известните личности в България и ще разкаже как се справя с напористите почитатели.

Поп-фолк певецът неведнъж е бил обект на натрапчиво фенско внимание и ще дискутира с атрактивната водеща какви тъмни страни крие известността всъщност.

Ерик зарадва своите почитатели с видео към актуалната си песен „G-точка”. Клипът към сингъла, който ще бъде включен в предстоящия албум на изпълнителя, се завъртя премиерно в ефира на "Фен ТВ".

Певецът за пореден път се довери за режисурата на Ненчо Касъмов. Този път за стайлинга Ерик заложи на собствения си вкус, подпомаган от Миро, който се погрижи и за прическите във видеото.

Сексапилната партньорка на Ерик в част от кадрите се казва Виктория и е професионална танцьорка. Атрактивната блондинка отдавна привлякла вниманието на певеца с изяви във варненски клубове и присъствието си по страниците на престижни мъжки издания. Затова, когато решили с екипа, че ще направят видео, което трябва да носи много еротика, изпълнителят веднага се сетил за красавицата и я поканил да се снима в него.

Самият Ерик не крие, че е изключително доволен от крайния резултат. "Мисля, че стана много хубаво. Получи се секси клип, без да е вулгарен. Носи точно толкова доза еротика, колкото трябва. Надявам се да допадне и на феновете. В крайна сметка те имат последната дума", каза певецът.

Музиката на песента е на Димитрис Йотис, текстът - на Диян Георгиев по аранжимент на Наско Петров.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички