Емануела тренира за булка в клуб The Cotton


Емануела тренира за булка в клуб The Cotton

5309

Емануела ще отпразнува с фенове годежа си със своя любим Денис Касъмов в столичния клуб The Cotton от 23.00 часа утре, 8 септември.

Бъдещата булка ще спретне лудешко предсватбено парти, а на него кани всички свои почитатели - да отпразнуват заедно годежа с нейния избраник.

Поп-фолк певицата ще представи на живо най-горещите си хитове броени дни преди появата на новия й албум “Късам нерви”. Почитателите на взривоопасната изпълнителка ще могат да се насладят както на неустоимия й сексапил и провокативни тоалети, така и на нейните най-нашумели парчета "Нищо не знаеш", “Големите рога”, “Късам ти нервите”, “Всичко се връща”, “Мили мой, ангел мой”, “Катастрофа”.

Ще прозвучи и последният сингъл на звездата на "АРА Мюзик", дует с Румънеца и Енчев - "Данък любов" (Виж видео).

Емануела обещава да не изневери на стила си и ще се качи на сцената, заредена с огромна доза провокация, емоции и съблазън. Очаква се Денис Касъмов също да се присъедини към купона с приятели, за да проследи отблизо изявата на своята половинка. Всички тръпнат в очакване дали красавицата ще обяви и датата на предстоящата сватба.

Можете да резервирате своето място на телефон 0888127388, обявиха от управата на заведението.

Всяка сряда до края на месеца в клуба предстои да се изявят и други от най-популярните лица в жанра - ДесиСлава (15 септември), Камелия (22 септември) и Галена (29 септември).

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички