На Лов за дребни хищници с Остава


На Лов за дребни хищници с Остава

9937

Официалната прожекция на българския романтичен трилър „HDSP: Лов на дребни хищници” ще бъде на 15 септември.

Краят на първия учебен ден е началото на кино пътешествието за новата продукция, която разказва за младите хора у нас. Преобладаващо младежкият актьорски състав и динамичният сюжет на филма ще въведат зрителя в един колкото познат, толкова и енигматичен свят на подрастващите, чийто авантюристичен дух ги забърква с първата разтърсваща любов, с цената на истинското приятелство и със сериозни перипетии.

Както MySound.bg вече съобщи, саундтракът на продукцията е с парчета на Остава. Кадри от филма участват във видеото на бандата към песента "Мексико", четвърти сингъл от албума „Rock’n’Roll Song Designer”, представен и с други изпълнения във филма. В саундтрака има авторски композиции на Валерия Попова и Силвия Гълъбова.  

Трейлърът на „HDSP: Лов на дребни хищници” вече е факт и се върти в киносалоните на страната и интернет пространството. Официалният сайт на филма е www.hdsp.bg.

Режисьор и продуцент на лентата е Цветодар Марков, като това е дебютният му пълнометражен филм. Сценарият е дело на Христиан Ночев, сценарист и режисьор на филми и телевизионни предавания („Граница”, „Коледата е възможна”, „Ку-ку”, „Шоуто на Слави” и други.) Оператор е Антон Бакарски, чието постижение е „Открадната светлина” (Svetlana’s Journey), с награди за най-добър късометражен филм от 9th Hollywood Film Festival и от International HD Festival в Лос Анджелис през 2005.

Една от главните роли е на Владо Георгиев (Михаил), познат от филма на Илиян Симеонов "Пазачът на мъртвите", когато е само на 15 години. В другата главна роля е Мариян Вълев (Синатра) от "Граница", който се появява на екран след дълго отсъствие. В образа на "тартора" на компанията Хани е новото откритие Силвия Петкова. Ще видим и Стефан Мавродиев във второстепенната роля на Кондов, както и Христо Шопов в ролята на Чакъра. Част от актьорския състав са още Людмила Сланева, Бойко Кръстанов (познат от сериала "Стъклен дом"), Яна Титова, Гергана Кофарджиева и други.

Виж трейлъра тук!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички