Връщат деветосептемврийските манифестации


Връщат деветосептемврийските манифестации

5366

Уникална деветосептемврийска манифестация с палави комсомолки, които ще поведат по голи бедра и червено бельо гостите на новия клуб "Ел Ей", започва в центъра на София тази нощ.

„Всички пионерчета да си носят червените връзки. Както и любимите соцатрибути – сърп, чук, петолъчки”, призовават от заведението, което е подготвило атрактивни изненади за най-активните участници в манифестацията. Руска музика, миксирана от DJ Марто ще вдига адреналина на „комсомолците”, сред които все доказани родни плейбои.

С това събитие стартира серия от партита в клуба, който се прочу с ултраскъпия бял роял, превърнал се в най-скъпата ВИП-маса у нас, както и с първия 3D бар и с бара на Дългите крака и страхотните тела.

Собственикът Илко Илиев - създател на култовия шоу-бар No Limit, е подготвил невиждана доза забавления за зажаднелите за партите софийски тузари. На 15 септември палави ученички и лоши учителки ще посрещат гостите на клуба, а на 20 – София ще притрепери по най-високата скала на Рихтер с 3-я рожден ден на No Limit. С огромна торта, която гостите могат да хапнат върху голите тела на атрактивни сметанови красавци.

Пижамено парти, бой с възглавници и други спални атрибути ще разсъни софиянци на 22 септември, а ден след това е първият у нас купон "Тути Фрути" – съчетание от еротика и плодове.

Венециански маскен бал ще се проведе ексклузивно в "Ел Ей" на 29 септември. Всеки гост ще получи на входа оригинална бална маска и дълъг черен плащ с качулка, за да не бъде разпознат от останалите присъстващи. Подобно събитие се организира за първи път у нас и се очаква задръжките да паднат окончателно.

Шоколадово парти ще сложи край на септемврийските атракции – на 30 посетителите ще могат да се заливат със сладкото изкушение. След което....   

DJ Саймън, резидент на "Брилянтин", ще вдига адреналина в клуба всяка сряда, а всеки четвъртък зад пулта ще застава DJ Дидо Ди от Дийп Зоун (Deep Zone) (на снимката).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички