Красавица гали цигулката за Пласибо на концерта им в София


Красавица гали цигулката за Пласибо на концерта им в София

5561

Английската цигуларка Фиона Брайс (Fiona Brice) наистина ще се изяви на сцената с Пласибо (Placebo) на концерта им у нас, съобщиха организаторите Loud Concerts, с което потвърдиха предварителните очаквания на родните фенове.

Както MySound.bg огласи, шоуто на Брайън Молко и Ко. е в столичния Зимен дворец на 13 септември.

"Женската страна на Пласибо", както я наричат в чуждата преса, ще бъде “въоръжена” с бяла цигулка, нежен глас и много чар. В настоящото световно турне на групата по представяне на последния й шести студиен албум "Battle For The Sun", Фиона е пълноправен член на бандата. Това е първата й концертна обиколка заедно с формацията, но вече два пъти участва в нейни албуми ("Meds" и "Battle For The Sun"). Чаровната дама е от Лондон и споделя, че се запозналa с членовете на състава в лондонския клуб 12-bar, когато една вечер  дошли специално да я чуят на живо. Това се случило преди няколко години, но официална покана да работят заедно получила в момента, когато музикантите решили да включат струнни партии в албума"Meds". Споделя, че е много вълнуващо едновременно да бъде фен и да се изявява наред със съгражданите си пред публика. Преди да се "отдаде" на триото, Фиона е работила и с други добре познати артисти, сред които Kanye West, Шугабейбс (Sugababes), Boy George, Westlife и Simply Red. Българските фенове на бандата ще я чуят и видят за първи път. Брайс щe свири на електрическа и акустична цигулка.

Българите Бейбифейс Клан (Babyface Clan) ще подгреят от 20 часа публиката преди гостите, а след шоуто е предвидено и афтърпарти в столичния клуб "Строежа".

Организаторите напомнят, че билети за събитието се продават в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК.

Цената им е 50 лв, а в деня на концерта става 60 лв. за билет.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички