Мъже падат в краката на Емануела


Мъже падат в краката на Емануела

6047

Снощният купон с главна героиня Емануела в столичния клуб The Cotton бе повече от разгорещен.

Поп-фолк певицата на “Ара Мюзик” отпразнува с феновете си своя годеж с Денис Касъмов.

Двамата пристигнаха в заведението клуб час преди участието на звездата, и се усамотиха на едно от ВИП-сепаретата, за да си гугукат влюбено. Феновете на Емануела обаче й спретнаха най-голямата изненада – едва стъпила на сцената, сексапилни мъже успяха да се доберат до нея и да паднат в краката й.
Разгорещените почитатели на взривоопасната изпълнителка един през друг й предлагаха сърцето си. Типично в свой стил, Емануела обяви на шега, че при толкова много неустоими красавци, замислената сватба през май месец може и да се отложи.

Сред гостите бе и завърналата се от Ню Йорк Зара, която до късно купонясваше с приятели на фона на хитовете на звездата "Нищо не знаеш", “Големите рога”, “Късам ти нервите”, “Данък любов”, “Мили мой, ангел мой” и други.

По време на своето участие, Емануела за пореден път не изневери на стила си и предложи ефектно шоу, гарнирано с огромна доза провокация. Изпълнителката бе подарък за бъдещ младоженец, празнуващ ергенското си парти в зеведението. И на него не му се размина, след като горещите танцьорки на заведението го качиха на сцената и му спретнаха наистина зашеметяващ стриптийз.

Всяка сряда до края на септември предстоят още звездни вечери с някои от най-бляскавите поп-фолк певици – ДесиСлава (15 септември), Камелия (22 септември) и Галена на 29 септември.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички