Васил Найденов получи вила на Егейско море за ЧРД


Васил Найденов получи вила на Егейско море за ЧРД

5334

Васил Найденов посрещна 60-годишния си юбилей на 3 септември в Гърция.

Колежката му Ани Върбанова и мъжът й Алберто му направиха уникален подарък - вила на брега на Егейско море. Къщата се намира на остров Ставрос, точно срещу манастира в Атон, научи "Шоу".

Изпълнителят на "Телефонна любов" замина за Гърция с мениджъра си Ивайло Манолов. Към компанията освен Ани Върбанова се присъединили и Ивайло Колев от "Стар Академи", жена му Паула и още няколко близки до сърцето на Найденов. Големите липсващи на юбилея бяха Богдана Карадочева и Стефан Димитров. Те обаче предварително полели рождения ден с Васко в Двореца в Балчик. "Там бая празнувахме, стяга ми панталонът. Вдигнал съм към 7-8 килца", сподели Кеца.

Вилата, която Ани Връбанова наела за Васко, е с всички екстри, затова юбилярът не е ангажирал допълнително ресторант, където да чепти гостите си. Певецът им забранил да му носят подаръци за 60-годишнината. "Много съм капризен на тая тема. А и като ми подарят нещо, се чудя после къде да му намеря място, за да го сложа вкъщи. Затова няма смисъл", обяснява Найденов.

На 60 той съжалява най-много, че навремето не се е съгласил да отиде да живее при баба си в Америка. "Майка ми почина много млада, баба ми ме гледаше. И леля ми, която още е жива. Другата ми баба беше омъжена за лондончанин, а после се преселиха в Щатите, в Детройт. Те нямаха дете и искаха да ме осиновят. Баба Радка даже се канеше да плати обезщетение на държавата някъде към 20 000 долара, за да ме "откупи", разкрива Кеца.

Той споделя, че е платил висока цена, за да стане N 1 в България. "Сърцето ми не е чак толкова в идеална кондиция, понякога имам нарушение на диафрагмата при дишане. Мъчат ме проблеми със стомаха - постоянен стрес и компромисна храна в миналато", разкрива тъмната страна на славата изпълнителят на "Адаптация".

Той признава още, че е много влюбчив и често си е патил от предателства на партньори. Не признава за флиртове с прочути колежки, но пази симпатичен спомен от Алла Пугачова. "След последния й концерт в София бях единственият човек, с когото остана за по-дълго време. Започна ме още от вратата: "Правил си някакви пластики по себе си?" Викам й: "А, тук нече не позна". И най-малката операция за мен е малко умиране. Да не говорим за сериозните. Ужасно съм страхлив", доверява Васко Найденов.     

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички