Дамян Попов оценява 600 на балканския фестивал BYF


Дамян Попов оценява 600 на балканския фестивал BYF

4983

Изпълнителят от ”Мюзик Айдъл" 2 Дамян Попов се включи в откриването на 15-о издание на балканския младежки фестивал – „Младостта на Балканите”, накратко наречен BYF (Balkan Young Festival).

Нашият поп певец бе специален гост на събитието. Той ще се включи и като жури тези дни в определените конкурсни категории. В тях участват близо 600 изпълнители от Балканите и Европа. Музикалният форум стартира оная вечер на сцената на летния театър в Сандански, дни след като там приключи традиционният „Пирин Фолк”.

Най-добрият приятел на поп-фолк звездата Анелия не скри вълнението си от почетното му място, отредено във фестивала – жури и специален гост, едновременно. "Не съм виждал подобна изява у нас досега. Толкова много млади и талантливи хора... Забавляваме се на макс! Радвам се, че страната ни е домакин на такъв фестивал", призна изпълнителят на хита "Гепи ме".

Той не пропусна да похвали и колегите си от родния младежкия оркестър Карандила джуниър. "Тук няма прегради и бариери – поп, рок, джаз, фолклор, балканска музика, танци във всеки един жанр. Трудно ми е да опиша атмосферата", диви се айдълът.

Събитието не е приключило. То ще се провежда още 3 дни, в рамките на които ще се проведат и конкурси за изпълнители, фолклорни танци и дори фотография.

Вокалистът бе и в селекционната комисия на фестивала "Трикси" наскоро.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички