Джо Лин Търнър гостува на Z-Rock


Джо Лин Търнър гостува на Z-Rock

5530

Именитият вокалист Джо Лин Търнър (Joe Lynn Turner), известен от Рейнбоу (Rainbow) и Дийп Пърпъл (Deep Purple), даде ексклузивно интервю за слушателите на радио Z-Rock.

Звездата, който към днешна дата е в групата Брейзън Абът (Brazen Abbot), гостува на Елена Розберг (на смиката между Джо (вляво) и Николо Коцев) в предаването "Голият обяд".

Както MySound.bg нееднократно информира, съставът, предвождан от българина Николо Коцев (китарист, продуцент аранжор и текстописец), готви три концерта у нас този месец.

Рокаджиите са в усилена подготовка за изявите си. Най-успелият в световен мащаб български рок музикант Николо Коцев разкри, че за първи път в 15-годишната история на бандата ще свири на живо на цигулка.

Инструменталното майсторство е сред акцентите в предстоящото турне. На сцените във Варна, Пловдив и София Брейзън Абът ще изпълнят и части от недовършената все още рок опера на Николо - „Дракония”, в инструментален вариант.

В ексклузивното интервю Джо Лин Търнър и Коцев споделиха, че се радват да предложат премиера именно на българската публика.  

Повторение на цялото интервю ще се излъчи в ефира на "Z-Rock" от 20. 00 часа във вторник, 14 септември.

Още - на:

www.zrockbg.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички