Концертът на Сара Тавареш се отлага


Концертът на Сара Тавареш се отлага

5611

Концертът Сара Тавареш (Sara Tavares) се отлага, съобщиха организаторите от "БГ Саунд Стейдж".

Както MySound.bg огласи, втората визита на португалската певица у нас бе обявена в рамките на фестивала Meet The World в столичната зала "България" на 17 ноември.

Изпълнителката е претърпяла сериозна оперативна намеса и сега й е необходим по-дълъг възстановителен период. Това е причината да бъде отменена не само изявата й в България, но и всички гигове от европейското й турне.

От мениджмънта на звездата молят феновете за търпение до месец октомври, когато ще бъде назначена и друга дата за шоу у нас.

"По всяка вероятност ще е в началото на февруари идната година", поясни Катя Карагяурова от организаторите за MySound.bg, като прикани почитателите на екзотичната вокалистка да й стискат палци за бързо преодоляване на проблема.

"Тъжно е, че съдбата подлага на изпитание такава позитивна изпълнителка, но се надяваме бързо да се върне на сцената и да облъчи публиката си любовта си", допълни Карагяурова.

Закупилите билети за изявата могат да избират от три варианта - да изчакат следващата дата, да влязат с тях на концерта на Анджелик Киджо (Angelique Kidjo) в зала 1 на НДК (21 октомври) или просто да получат парите си обратно от централния офис на Eventim.

След изтощителното турне по представянето на суперуспешния албум "Xinti" ("Feel It") (2009), което продължи 10 месеца и приключи в САЩ, Сара Тавареш спрял за известно време пътуванията.

Изключение прави само за много любими и специални дестинации, сред които попада и нашата страна.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички